Upptäck några av sveriges bästa skönhetsbloggare!

Vill du ha tips och råd om de bästa skönhetsprodukterna? Då har du kommit rätt. Här presenterar vi de bästa skönhetsbloggarna i Sverige. Först ut blir proffsen Lovisa Bergstrand från Plaza Kvinna och Johanna Olsson med bloggen Johannaeo / Projection. Här får du mängder av ovärderliga tips och råd inom skönhet och allt annat som gör livet så mycket mer fantastiskt. 

 

Therese Hallberg - Damernas Värld

Bloggadress: http://blogg.damernasvarld.se/theresehallberg/

Damernas Värld Therese Hallberg

Therese Hallberg bloggar för Damernas Värld om det bästa inom skönhet. Följ Therese blogg för att få den senaste information och de bästa skönhetstipsen.
Du hittar Therese skönetsblogg här: www.damernasvarld.se/skonhet

 

 


 

Johanna Olsson - Johannaeo / Projection

Bloggadress: http://johannaeo.se/
 

Johanna Olsson Projection

Johanna bor i Stockholm och arbetar bland annat som skönhetsredaktör för Projection.se. I sin levande och flitigt uppdaterade blogg delar hon med sig av sitt liv, sin garderob och överbelastade badrumsskåp. Hon gillar att skriva om allt som är vackert, vilket enligt henne är allt ifrån Giuseppe Zanotti skor till den senaste ögonskuggan från NARS.
Du hittar Johannas blogg här: http://johannaeo.se/

 


 

 

 Lovisa Bergstrand - Plaza Kvinna

Bloggadress: www.plazakvinna.com/skönhetsbloggen
 

lovisa bergstrand plaza kvinna

Lovisa Bergstrand är skönhetsredaktör och ansvarig för den mycket populära skönhetsbloggen hos Plaza Kvinna. På bloggen testar och tipsar Lovisa Bergstrand om de mest populära skönhetsprodukterna just nu! Du hittar skönhetsbloggen på adressen http://www.plazakvinna.com/blog/default.aspx?blogcategory=beauty&mSelected=78

Just nu bloggat om... 

Dyrbara droppar (inlägg 25 april, 2012),

Chanel släpper i vecka 25 en äkta parfym-variant av sin Coco Mademoiselle. Det vill säga, ingen lätt liten eau de toilette, utan en högkoncentrerad parfym där bara ett par droppar på handleden är gott nog.  Jag använder själv Coco, den är en av mina favoriter. Den luktar sofistikerat, som en "riktig" parfym, men helt utan att lukta tant. Lätt, fräsch, men med orientaliska inslag. Läs mer här...