Pressrum

 

Välkommen till Vivamondo pressarea. Här hittar du material från Vivamondo avsett för journalister och media i övrigt.

Kontaktperson: 

kontaktperson press & media:

Robert Scherman,
Mobiltelefon: +46 708 875 879
E-post: robert@vivamondo.se

 

Pressmeddelanden

 

 

2012-02-12

Vivamondo inleder samarbete med Pricrunner i UK, 

Samarbetet innebär att Vivamondo omedelbart kommer att listas som butik och med sitt sortiment i Pricerunner i Storbritannien. 


2012-01-10

Vivamondo lanserar butik i Nederländerna,

Vivamondo lanserar nu en butik i Nederländerna. Vivamondo Nederländerna kommer att erbjuda hela Vivamondos sortiment inom hudvård, hårvård, parfym och kosmetika. Flera olika betalningssätt komer att finnas, bland annat de flesta betalkort samt Paypal. Valutan är Euro.

Butiken finns på adressen http://www.vivamondo.nl

 

2012-01-05

Vivamondo lanserar butik i Österrike,

Vivamondo lanserar nu en butik i Österrike . Vivamondo Österrike kommer att erbjuda hela Vivamondos sortiment inom hudvård, hårvård, parfym och kosmetika. Flera olika betalningssätt komer att finnas, bland annat de flesta betalkort samt Paypal. Valutan är Euro.

Butiken finns på adressen http://www.vivamondo.at

 

2012-01-05

Vivamondo lanserar butik i Luxemburg,

Vivamondo lanserar nu en butik i Luxemburg . Vivamondo Luxemburg kommer att erbjuda hela Vivamondos sortiment inom hudvård, hårvård, parfym och kosmetika. Flera olika betalningssätt komer att finnas, bland annat de flesta betalkort samt Paypal. Valutan är Euro.

Butiken finns på adressen http://www.vivamondo.lu


2011-11-17

Vivamondo finns med som e-butik i Dibs satsning Sokoni,

DIBS, Nordens ledande leverantör av betalningslösningar för e-handel, lanserar nu Sokoni som är Sveriges första handelsplats i mobilen. Lanseringen sker i samarbete med American Express. I iPhone-appen Sokoni erbjuds ett brett urval av varor och tjänster från ett flertal butiker till American Express Kortmedlemmar.

Läs hela pressmeddelandet här.

 

2011-11-01

Vivamondo inleder samarbete med Ciao i Spanien, 

Samarbetet innebär att Vivamondo omedelbart kommer att listas i Ciao.es på den spanska marknaden. 

 

2011-10-28

Vivamondo lanserarar systerbutiken Designer Eyewear, 

Vivamondo lanserar nu systerbutiken Designer Eyewear som erbjuder solglasögon från exklusiva tillverkare som Ralph Lauren, Versace, Dior, Gucci, Armani, Bottega Veneta och många fler. 

 

2011-10-12

Vivamondo lanserar Vivamondo.es mot den spanska marknaden,

Vivamondo lanserar lagom till julhandeln Vivamondo.es mot den spanska marknaden. Vivamondo.es är helt på spanska och omfattar samma sortiment som de övriga Vivamondo butikerna. Det vill säga fler än 450 varumärken och drygt 35 000 unika produkter. 


2011-08-16

Vivamondo inleder samarbete med Svea Webpay för Danmark och Finland, 

Vivamondo inleder ett samarbete med Svea Webpay kring fakturatjänster i Finland och Sverige. Sedan tidigare samarbetar Vivamondo med Klarna i Sverige och Norge kring att kunna erbjuda kunder en fakturalösning. 

 

2011-07-05

Vivamondo ansluter till världens största affiliate nätverk, Commission Junction,

Vivamondo är stolta över att ansluta sig till världens största affiliate nätverk, Commission Junction. Samarbetet är globalt och innebär att Vivamondo når ut till alla de tusentals affiliates världen över som är anslutna till nätverket Commission Junction. 


2011-06-29

Vivamondo byter till Magento e-handelsplattform,

Vivamondo byter e-handelsplattform till Magento för alla marknader. Själva bytet påbörjades under februari och beräknas vara helt slutfört under juli 2011. Bytet innebär en förbättrad produkdatabassökning, snabbare kassa och en anpassning för flera marknader än tidigare. Välkommen till "nya Vivamondo".


2011-06-01

Vivamondo inleder samarbete med Kayako kring CRM-system,

Vivamondo har tecknat ett samarbetsavtal med Kayako och användande av deras CRM-system. Vivamondo kommer att använda Kayako CRM-system i samtliga butiker och samtliga marknader. 

 

2011-05-01

Vivamondo inleder samarbete med Mailchimp och deras system för nyhetsbrev,

Vivamondo har inlett ett samarbe med Mailchimp där Vivamondo kommer att använda Mailchim för samtlig kommunikation i form av digitala nyhetsbrev till befintliga kunder. 

 

 

Pressbilder